Meer privacy dat kan met IpVanish VPN met deze software verberg je jouw ip en biedt meer privacy op internet.

– Veiliger internetten door ipverbergen.nl –

Wat is IPVanish ?

Ipvanish is een bedrijf met een enorme ervaring in de technische wereld van Internet. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van veilige verbindingen voor diverse klanten en bedrijven. Wil je veilig werken of surfen op het net dan is Ipvanish de veiligste optie.Enkele andere voordelen:

 • -je privacy is beschermd door je verborgen ip-adres
 • -omzeilen van locatie problemen
 • -anononiem surfen
 • -werkt ook op diverse mobiele apparaten (iPhone,iPad en Android etc)
 • Veilig

  Privacy is erg belangrijk.Ipvanish beschermt door geen enkele activiteit op te slaan. Je krijgt een soort beschermveld om je identiteit hierdoor blijf je anoniem op internet.Zelfs wanneer er veel moeite gedaan wordt om je identiteit te achterhalen, zou het een wonder zijn als dit lukt,100% veiligheid wordt dus gegarandeerd. Met de techniek van encryptie wordt je onherkenbaar gemaakt onherkenbaar zodat men er niet in kan breken. Zelfs regeringen en andere grote organisaties zullen niet in staat zijn er tussen te komen. Versleutelde berichten en internetverkeer zijn niet te onderscheppen door hackers of andere personen dat betekent dus veilig internetten.

  Software

  De software van Ipvanish is gemakkelijk te installeren en gebruikersvriendelijk. De applicatiesoftware van Ipvanish is te gebruiken op alle Windows, OSX en Linux software. Er zijn 4 protocollen beschikbaar : OpenVPN (TCP), OpenVPN (UDP), L2TP, en PPTP. IPVanish is uiterst geschikt voor downloads en online gaming. Veel gamers gaan dan ook het internet op via deze aanbieder. De prijs is goedkoper als je de service voor langere termijn afsluit want dan krijg je korting. IPVanish slaat geen activiteiten op van gebruikers die via een VPN server van het bedrijf online zijn geweest op internet. Tot Slot Gebruik deze VPN-software op een goede manier en om je eigen privacy te beschermen.